Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Double Up Crypto

Het leukste en makkelijkste verdienmodel van dit moment vind ik toch wel Double Up Crypto. Voor iedereen toegankelijk want je kunt al instappen met een eenmalige betaling van $ 37,50. En momenteel is er  zelfs ook een manier om gratis in te stappen. Dus je hebt in feite weinig te verliezen. Door de lage instap is dit programma zeer laagdrempelig. Je inleg heb je er meestal al snel weer uit. Verdiensten worden dagelijks automatisch aan je overgemaakt vanaf $ 10,–.

Double Up Crypto

De gedachte achter Double Up Crypto is het systeem van Crowdfunding. Bij Crowdfunding geef je aan waarvoor jij geld zou kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld een leuke opleiding, je eigen bedrijf opstarten, persoonlijke doelen enz. Het maakt niet uit wat. En daarna ga je op zoek naar mensen die dat willen financieren. Bij dit programma krijg je donaties van mensen over de gehele wereld. 80% van wat er binnenkomt gaat direct terug naar de deelnemers. 5% komt in de company pool die uiteindelijk ook weer bij de deelnemers terecht komt en 5% zijn administratie kosten.

 Double Up Crypto – Hoe het werkt

Als je instapt bij Double Up Crypto kom je in 2 matrixen. De ene werkt van boven naar onder en de ander van onder naar boven. En het mooie van dit programma is dat je die matrix dus niet zoals bij vele andere  verdienmodellen hoeft te vullen. Deze wordt nl. ook opgevuld door de mensen die boven je staan in de matrix, de mensen die onder je staan. En door mensen die zich rechtstreeks zonder sponsor inschrijven. De Matrix wordt uiteindelijk vanzelf gevuld. Double Up Crypto zorgt zo dus automatisch voor teamwork omdat alle open plaatsen automatisch door het systeem worden opgevuld. Double Up Crypto Crowdfunding

De 2e matrix wordt opgevuld van onder naar boven. En wordt uitgekeerd iedere keer als er 510 mensen zich hebben aangemeld bij Double Up Crypto. En dan bedoel ik 510 mensen die zich bij het bedrijf hebben ingeschreven. Maakt niet uit via welke sponsor. En de mensen die doorgaan naar een hoger level.  Dus dit is vaak al heel snel. Deze matrix wordt betaald uit de totale opbrengst van de company pool. En degene die zich het laatst inschrijft krijgt hiervan het grootste deel. Hierbij moet je dus een beetje geluk hebben. Echter iedere keer dat je jezelf in een hoger level plaatst kom je weer in deze matrix terecht. En maak je kans op een leuk bedragje.

Nu kun je natuurlijk achterover gaan leunen en wachten totdat de centjes bij jouw gaan binnenstromen. Maar wil je echt dat dit systeem voor jouw gaat werken moet je er natuurlijk wel wat voor doen. De bedoeling is dat iedereen probeert om minimaal 4 mensen in te schrijven. Maar met die lage inleg van slechts $ 37,50 is dit niet zo moeilijk.

Double Up Crypto – De 2 Pass Up Forced Matrix

De eerste matrix wordt gevuld van boven naar onder. En is een 4 x 4 matrix. Zoals gezegd die hoef jij dus niet helemaal in je eentje te Double UP Crypto 2 pass-up matrixvullen. De 1e en 3e die jij inschrijft komen rechtsstreeks in jouw payline. De 2e en 4e geef je weg aan jouw sponsor. Maar omdat jouw sponsor ook maar 4 mensen direct op zijn/haar eerste lijn mag hebben krijg jij ook weer mensen van jouw sponsor.

Dus het kan zomaar zo zijn dat jouw eerste lijn snel is opgevuld met hulp van jouw sponsor. De volgende die jij dan weer inschrijft gaat dan door naar de 1e persoon die in jouw payline staat. En dit gaat net zo lang door totdat deze er ook weer 4 onder zich heeft. Zowel mensen die hij/zij zelf inschrijft als mensen die jij weer doorschuift. De volgende gaat dan weer door naar de tweede in jouw payline en zo wordt op den duur heel deze matrix gevuld.

Jij geeft maximaal 2 mensen door naar boven en de rest gaat door naar onder. Dus geen piramide! Iedereen helpt om de matrix vol te krijgen. Voor iedere persoon die jij zelf inschrijft krijg jij $ 10,00 en voor iedere persoon die in jouw payline komt $ 20,– .  Je eigen geld heb je er dus snel weer uit.

De Company Pool van Double Up Crypto.

Double Up Crypto omgekeerde matrix

De 2e matrix is de 2 x 8 Reversed Forced Matrix en die wordt uitbetaald uit de company pool.

Zoals gezegd gaat er 5% van het geld wat binnenkomt naar de company pool.  Deze zogenaamde omgekeerde Matrix  wordt uitgekeerd als er 510 mensen zich hebben aangemeld of zijn doorgestroomd naar een volgend level.

Deze matrix werkt van onder naar boven. Dus zoals je in de  afbeelding kunt zien komen de 1e 256 mensen in level 8 en verdelen met 256 – 12,5 % van de company pool. De volgende 128 komen op level 7 binnen dus deze verdelen met 128 ook 12,5% van de company pool en zo verder degene die in level 1 binnenkomen verdelen met zijn tweeën 12,5% van de company pool. Je begrijpt dus dat hoe later je binnen komt hoe interessanter deze matrix voor je wordt.

Aanmelden bij Double Up Crypto

Als jij je aanmeld bij Double Up Crypto zul je versteld staan van hoe hard het kan gaan.
Het systeem is makkelijk dupliceerbaar en ben je eenmaal lekker op weg wordt je vanzelf steeds enthousiaster. En ook al vind je zelf geen 4 frontliners je zult ook heel snel mensen uit de overflow krijgen.

Dus meld je aan via onderstaande knop en betaal $ 37,50 in Bitcoin. Wil je meer weten of heb je mijn hulp nodig stuur me dan even een berichtje. Want je staat er natuurlijk niet alleen voor. Ik help je graag op weg.

registreren Double Up Crypto

Gratis instappen bij Double Up Crypto

Momenteel is er een manier om gratis in te stappen bij Double Up Crypto
Om je inleg op een eenvoudige manier terug te krijgen.
Wil jij weten hoe? Download dan hieronder het stappenplan

download stappenplan

Uitbetalingen vanuit Double Up Crypto

De uitbetalingen vanuit Double Up Crypto gaan volledig automatisch. Zodra jij $ 10,– in je account hebt staan gaat dit automatisch naar je bitcoin rekening. Een aanrader hiervoor is een Wirex account. Omdat je hierbij gelijk de beschikking hebt over een Visa debet kaart.
Je kunt je bitcoin dus gelijk omzetten in euro’s en betalingen doen met je Visa Kaart.

Een Wirex account is gratis. Wil je een plastic Visa Kaart dan betaal je $1,20 per maand na activering.

Uitleg Double Up Crypto

In dit filmpje wordt nog eens in het kort uitgelegd hoe het allemaal werkt.

De omgekeerde matrix is echter verandert in de percentages die ik hierboven vermelde 12,5% voor ieder level.
Dit omdat het zo eerlijker verdeelt is en je ook een leuk bedragje krijgt als je in level 8 instapt.

Wil je inschrijven doe dat dan via deze link.  Ik verwelkom je graag in mijn team.

Sluit Menu
error: Content is protected !!