Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Ervaringen Futurenet in 2018

2018 is weer bijna voorbij en één van de geweldige kansen die het afgelopen jaar op mijn pad is gekomen is toch wel Futurenet. In mijn vorige berichten heb ik jullie al deelgenoot gemaakt van mijn ervaringen met Futurenet in 2018. En ik ben nog steeds reuze enthousiast.

Statusupdate

Allereerst natuurlijk net als iedere maand weer een update van mijn status.

Ervaringen Futurenet in 2018

Als je deze weer vergelijkt met mijn status van een maand geleden 30-11-2018 zie je dat het aantal adpacks wat ik bezit weer gegroeid is. En zo ook mijn totale commissie. Het lijkt niet snel te gaan. Maar langzaam steven ik op mijn doel af.

Ben jij dus al langere tijd op zoek naar een manier om online een centje bij te verdienen dan is Futurenet echt het ideale platform om een leuk inkomen mee op te bouwen. Waar ik natuurlijk zelf ook eerst nogal sceptisch was ben ik er nu echt van overtuigd dat iedereen het kan. Zoals je ook  aan mijn ervaringen met Futurenet in 2018 hebt kunnen zien.

Het is namelijk heel gemakkelijk Of je het nu met een team doet of zonder team iedereen is in staat om hiermee op termijn een leuk extra inkomen op te bouwen. Alles wat je nodig hebt is een Laptop of een smarthphone en een internet verbinding. Een klein start kapitaal en 10 minuutjes per dag.

Mijn ervaringen met Futurenet in 2018

Ikzelf ben dus in juni 2018  begonnen met een inleg van $ 500,– en heb hiermee 10 adpacks aangeschaft. Inmiddels zijn deze door telkens te herinvesteren doorgegroeid naar 104 adpacks. Mijn eerste 10 adpacks zijn inmiddels vervallen omdat deze reeds $ 60,– per stuk hebben opgebracht. En zo ook al een aantal adpacks die ik daarna van mijn winst heb aangeschaft. Maar niet getreurd. Door geduldig telkens te herinvesteren ga ik toch nog steeds vooruit. Als je terugkijkt zie je dat ik van 20 adpacks begin augustus doorgroei naar 54 adpacks begin oktober,  88 adpacks eind november en nu op 27 december zit ik al op 104 adpacks. Eind 2019 hoop ik door te stomen naar minimaal 300 adpacks zodat ik in 2020 de 1000 adpacks kan bereiken.

Je denkt misschien waarom 1000 adpacks. Maar dit is het maximale aantal adpacks van $ 50,– dat je kan bereiken. En hiermee heb je dus een basisinkomen van ongeveer $ 1500,– a $ 2000,– per maand.

Compounding

Op dit moment zou ik ervoor kunnen kiezen om mijn adpacks te bevriezen op 100 stuks. Dat wil zeggen telkens als er een adpack vervalt deze aan te vullen en de rest van mijn commissie in mijn account te laten staan. Als ik dit zou doen dan kan ik eind januari een leuk bedragje opnemen uit mijn account. En omdat ik constant zorg dat mijn 100 adpacks op pijl blijven kan ik ook in februari weer een leuk bedragje opnemen. Helaas stopt de groei dan wel op dat moment en dat is dus waarom ik besluit om dat nog niet te doen. En mijn account nog even te laten doorgroeien. Want mijn doel is tenslotte de 1000 adpacks te gaan halen. En dit gaat steeds sneller. Dit noemt men compounding

Door Albert Einstein wordt dit fenomeen als volgt beschreven:

“Compound interest is the eighth wonder of the world. He who understands it, earns it … he who doesn’t … pays it.”

de kracht van compounding

“Compounding is het achtste wereldwonder.  Als je het begrijpt zul je eraan verdienen, snap je het NIET zul je eraan betalen.”

Wat als jij mocht kiezen
1 maand lang iedere dag 10.000,–
of
1 cent die de komende maand iedere dag verdubbelt wordt wat zou je kiezen?

Klik vervolgens hier om te kijken of jij een slimme keuze hebt gemaakt.

Dus hoe meer adpacks je bezit hoe hoger je verdiensten per dag en hoe sneller je dus je adpacks kunt laten groeien.

Momenteel staat de provisie even wat lager.  Futurenet is namelijk bezig om een nieuw platform te lanceren dus de winst is daardoor even wat minder. Momenteel levert 1 adpack ongeveer $ 0,39 per dag op. Maar dat is met 104 adpacks toch goed voor ruim $ 40,– per dag. Dus niet getreurd want waar verdien je $ 40,– in slechts 5 a 10 minuutjes? Met wat team commissie erbij kan ik dus bijna iedere dag een nieuwe adpack kopen. En je snapt dat de groei dan best snel gaat.  Mijn geld groeit gestaag en dat kan ik van het geld op de bank niet zeggen met de lage rente van tegenwoordig. Vandaar dat ik wel kan zeggen dat mijn ervaringen met Futurenet in 2018 echt overwegend positief zijn. Ondanks dat sommige mensen klagen over de lagere provisie.

Plannen Futurenet 2019

Ook heeft Futurenet voor 2019 nog veel mooie plannen voor ons in petto. Mijn ervaringen met Futurenet in 2018 waren al overwegend positief maar ik denk dat het in 2019 alleen nog maar beter kan worden.

Een kleine greep uit de dingen die verwacht worden in 2019:

  • In januari worden we overgezet naar het vernieuwde adpro programma.
  • Het Social media platform wordt in het voorjaar vernieuwd en veel klantvriendelijker
  • Er wordt een nieuwe app gelanceerd waarmee je Futurenet nog gemakkelijker kunt aanbevelen bij anderen. |
  • Meer kortingen bij online shops binnen futurenet o.a. door gebruik van mediapunten
  • The futurenet Academy
  • En een nieuw verdienmodel Het Rainforest programma waarmee we de kracht van Netwerkmarketing kunnen inzetten om gezamenlijk het regenwoud te redden.
  • En nog veel meer.

Kortom dit waren mijn ervaringen met Futurenet voor 2018 en ik denk dat die voor 2019 nog veel beter worden. Dus wil jij erbij horen, schrijf je gratis in en verdiep je in de mogelijkheden.

Ik help je graag verder.

 

Sluit Menu
error: Content is protected !!