Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Ervaringen Futurenet januari 2019

Mijn ervaringen met Futurenet van januari 2019. Toch iewat anders. Want wegens het grote succes van Futurenet en de vele gebruikers kon het systeem het niet meer zo goed aan. File op de snelweg zo noemden ze het. Vaak lag de site eruit en ging het klikken vrij traag. En ja dat bracht ergernissen met zich mee. Maar bij Futurenet werd er achter de schermen hard gewerkt aan een oplossing. Een nieuw systeem wat berekend is op meer gebruikers met een moderner jasje. Adpro 2.0.

adpro 2.0

En in januari was het zover dat adpro 2.0 geïmplementeerd ging worden. Helaas moest Futurenet hiervoor een week uit de lucht. Een weeknieuw futurenet adpro 2.0 van afkicken van het klikken. Want het was toch wel leuk om iedere dag te klikken. Te kijken wat de provisie was en je geld en adpacks te zien groeien.Inmiddels kon ik bijna iedere dag een nieuwe adpack kopen. Dus het groeide lekker. Maar iets minder snel als in het begin omdat mijn eerste adpacks inmiddels aan het verlopen zijn. Maar toch zat ik aan de 114 adpacks voordat de stekker eruit werd getrokken. En dan val je even in een leegte. Bij sommigen toch reden voor onzekerheid want ja, zou het allemaal wel goed gaan. Hebben we ons geld nog of zijn we alles kwijt. Zoals op het internet door tegenstanders van dit systeem werd verkondigd.

Even schrikken

21 januari was het dan zover. We konden opnieuw inloggen in adpro 2.0. Een nieuw platform met een geheel andere lay out. Het ziet er wel heel professioneel uit allemaal. Helaas klopte alles nog niet helemaal tot in de puntjes want ze waren nog niet helemaal klaar.  Maar alles werd stapje voor stapje opnieuw gevuld. En langzaam konden we weer klikken en zagen we de provisies weer binnenstromen. Echter er waren tegelijker ook wat veranderingen doorgevoerd en dat was natuurlijk even schrikken.

Veranderingen:

  • Max 400 adpacks ipv 1000
  • Geld opnemen en storten voortaan alleen nog via Coindeal
  • Uitsluitend nog Betalen met Futurocoins
  • Verplicht advertenties plaatsen dus niet meer alleen klikken
  • Bij opname gaat er 10% naar de Matrix ipv 5%
  • 1% provisie 10 lagen diep over downline ipv 8% – directe frontliners 4% 2e laag en 1% 3e t/m 5e laag.
  • En nog maar 3 datums in de maand waarop je adpacks kunt kopen en geld op kunt nemen.

Tja, en wat doe je dan. In eerste instantie flink balen natuurlijk. Want echt het hele marketing plan was op zijn kop gezet.
Futurenet was ook eigenlijk ook nog niet klaar met de overzetting naar  de adpro 2.0 want veel dingen klopten nog niet. Paniek alom bij iedereen.
Veel mensen riepen ik ga mijn geld eraf halen, ik stop ermee. enz.

Bezinken

Tja en ook ik was heel even in paniek want ik zag mijn dromen en doelen in rook opgaan. Ik had eindelijk een leuke downline opgebouwd maar die dreigden om ermee te stoppen. 1000 adpacks en een leuk passief inkomen van $ 2000,– a $ 2500,– ging ook niet meer lukken met maar 400 adpacks. En ja, geld eraf halen ging ook niet in één klap. Want we moesten een coindeal aanmaken en ons account opnieuw verifiëren. En dat lukt natuurlijk niet allemaal tegelijk. Mijn account staat op dit moment nog in de wacht om geverifieerd te worden. En tot dat moment kan ik geen nieuwe adpacks aankopen of geld van mijn account halen. Wegens de enorme aantallen aanvragen duurt dat nl. iets langer dan normaal. Misschien ook wel een geluk bij een ongeluk want zo heeft iedereen even de mogelijkheid om aan het idee te wennen voordat er overhaaste beslissingen worden gemaakt.

De Voordelen

Tja en waar we eerst alleen maar de nadelen zagen van deze nieuwe regels. Worden nu ook de voordelen ervan ons langzaam duidelijker.adpro 2.0 veranderingen
Doordat 400 adpacks voor iedereen sneller haalbaar is, komt het moment ook eerder dat we kunnen stoppen met sparen en kunnen gaan oogsten. En doordat er nu bij opname 10% naar de Matrix gaat, komt iedereen ook sneller in de matrix terecht waardoor ook die vol gaat lopen en we hier ook commissie uit kunnen gaan halen. 10 lijnen diep commissie blijkt na berekening in de toekomst meer op te gaan leveren als de hogere commissie over 5 lijnen. Dit is dan wel voor de teambouwers.
En dan de Futurocoin. De koers hiervan is afhankelijk van de vraag en het aanbod. En omdat wij deze nu massaal moeten gaan gebruiken wordt verwacht dat de koers hiervan ook gaat stijgen. Dus al met al. Heeft het ook voordelen. Verder wil Futurenet natuurlijk nog jaren blijven bestaan en daarom moeten zij ook voldoen aan de strenge eisen die aan netwerkmarketing bedrijven worden gesteld. En dit is natuurlijk maar goed ook. Want we willen tenslotte geen deel uitmaken van een Scam bedrijf. Dat zijn beloftes niet waar kan maken.

Mijn plannen voor de toekomst

Ik heb nog steeds alle vertrouwen in Futurenet en denk dat het allemaal zeker goed gaat komen. Dus ik ga vooralsnog lekker door met klikken in Futurenet Adpro. Mijn team begint er ook weer wat vertrouwen in te krijgen. En ik help ze waar ik helpen kan om alles weer op de rails te krijgen. Samen komen we er wel. Naast Futurenet ben ik echter ook in een aantal andere verdienmodellen gestapt. Omdat ik toch zeker wil zijn van een passief inkomen. En ik daarbij niet meer op 1 paard wil wedden. Ook bij deze verdienmodellen kun je een passief inkomen opbouwen. Bij één ervan is het hebben van een team niet perse noodzakelijk. Bij de ander gaan we juist werken in teamverband om allemaal de gewenste resultaten te behalen.  Wil je meer weten over deze verdienmodellen lees dan hier verder.

 

Sluit Menu
error: Content is protected !!