Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Ervaringen met Futurenet

Nu jullie alles gelezen hebben over Futurenet op deze website, zijn jullie natuurlijk ook benieuwd naar mijn ervaringen met Futurenet. Hoe werkt dit nu in de praktijk. Daarom wil ik hier ook graag regelmatig mijn ervaringen met Futurenet met jullie delen.

Hoe ik in aanraking kwam met Futurenet

Net voor mijn vakantie dit jaar kwam ik per ongeluk in aanraking met Futurenet en ik was gelijk enthousiast. Ik was eigenlijk op zoek naar een product om te verkopen op mijn website. Omdat ik al Aloë Vera Producten van Forever Living verkocht zocht ik nog iets voor erbij. Ik heb diverse netwerkmarketing concepten bekeken toen Marsja op mijn pad kwam met een presentatie over Futurenet. En haar ervaringen met Futurenet waren echt overweldigend.

Natuurlijk was ook ik sceptisch in het begin want was dit niet te mooi om waar te zijn? Maar na het verdienmodel en het bedrijf goed bestudeert te hebben besloot ik toch om er in te stappen. En ik moet bekennen, ik heb er geen moment spijt van gehad. De eigenaren bleken heel open en bereikbaar te zijn. Als je wilt kun je met hun een afspraak maken en met hun om de tafel gaan zitten. En naast geld verdienen hebben ze ook een hele mooie visie nl. Samen op weg naar een betere wereld. Wat ze waar maken met de Futurenet Foundation.

Maar goed ik ging jullie vertellen over mijn ervaringen met Futurenet

Omdat wij op vakantie gingen ben ik begonnen met 5 adpacks en al snel heb ik dit aangevuld tot 10 adpacks uit mijn eigen zak. Dit was een investering van zo’n € 450,– ( $ 500,–) Ook heb ik mezelf een plekje verschaft in de matrix al wist ik nog niet precies wat dat inhield. Maar ik had er alle vertrouwen in. Wat mij vooral aansprak was dat je bij Futurenet niet aan teambuilding hoefde te doen. Ook zonder team  kun ik mijn doel ( een leuk extra inkomen) bereiken.

Met het klikken zag ik mijn commissie inderdaad stijgen en dit maakte mij nog enthousiaster. Dus ik kon het toch niet nalaten om een paar van mijn kennissen waarvan ik wist dat zij ook op zoek waren naar een manier om een extra inkomen te verkrijgen hierover te vertellen. En als snel had ik zo mijn eerste teamlid die gelijk vol gas met 15 adpacks van start ging. Dit leverde mij natuurlijk ook een leuke provisie op. En zij had ook al snel iemand gevonden die ook super enthousiast was dus dat was ook voor mij weer een leuke bron van inkomsten.

Je snapt natuurlijk dat ik hierdoor steeds enthousiaster werd. Met klikken verdiende ik commissie waarvan ik weer nieuwe adpacks kocht en van deze extra inkomsten kon ik natuurlijk ook weer extra adpacks kopen. Waardoor ik mijn adpacks snel zag groeien en mijn investering er binnen mum van tijd uit had.

Futurenet commisie 6-8-2018
In deze afbeelding zie je mijn eigen adpacks – de adpacks die mijn teamleden hebben – en de totale adpacks in het team. Rechts zie je mijn commissie

Toch een Team

Deze positieve ervaringen met Futurenet wilde ik natuurlijk delen met iedereen die het maar horen wilde. Helaas reageerde niet iedereen zo enthousiast. Maar toch had ik al snel wat mensen gevonden die dit ook wel eens wilden proberen. Dit door gewoon te vertellen over mijn ervaringen met Futurenet. En al snel had ik een team bijmekaar van 5 mensen. En dan schiet het best wel op. Want je krijgt natuurlijk provisie voor het klikken, maar ook over de adpacks die je team bijmekaar spaart. Hoe leuk is dat. Samen op weg met hetzelfde doel. Door anderen te helpen om hun dromen waar te maken. Kun jij ook je eigen dromen waar maken.

Nog meer leuke ervaringen met Futurenet

Eind augustus gingen wij nogmaals een paar weekjes op vakantie. En omdat ik al die weken helemaal vol zat van Futurenet besloot ik om maar even helemaal vakantie op te nemen. Ook dat kan met Futurenet. Dit kost je dan wel 10% van je commisie maar je hoeft dan even helemaal niet te klikken. Omdat wij op locatie ook slecht internet hadden heb ik ook helemaal niet ingelogd of gekeken. En bij thuiskomst had ik toch weer ruim $ 230,– op mijn rekening staan. Hoe leuk is dat. Hier heb ik dus helemaal niets voor hoeven doen. En dit kan tot wel 100 dagen per jaar. Dus komt het je even niet uit dan nog groeit je commissie door.

Op het moment dat ik dit schrijf 9-10-2018 ben ik bijna 4 maanden bezig met Futurenet.
Ik ben gestart op 18-6-2018 met 5 adpacks en heb totaal 10 adpacks uit eigen zak gekocht. Een investering van $ 500,–

Op dit moment heb ik 7 directe teamleden en 17 indirecte.  Ik heb 54 adpacks en mijn totale commissie op dit moment is $ 1806,–. Een leuk rendement toch na nog geen vier maanden tijd.

Ik ga jullie hier natuurlijk op de hoogte houden van mijn verdere ervaringen met Futurenet.
Met ons team vallen wij natuurlijk onder een veel groter team met heel veel ervaring, tools, beschrijvingen, presentaties e.d. Waar wij allemaal gebruik van mogen maken. Dus wil jij ook deel uitmaken van dit geweldige team schrijf je dan vandaag nog in. Bekijk een van de presentaties of neem even contact met mij op.

commisie adpro per 9-10-2018
Ook hier weer, mijn adpacks, de adpacks van mijn directe teamleden en de adpacks van het totale team. – Rechts zie je mijn commissie.

 

 

 

Sluit Menu
error: Content is protected !!