Wil jij een basisinkomen van € 2000,-- in de maand neem contact op voor meer informatie.

Meer vrijheid met Futurenet

banner futurenet.j

Een basisinkomen voor iedereen.

Een basisinkomen van $ 2500,– per maand ( oftewel ruim € 2000,00 ) dat wil toch iedereen wel. Of je nu een leuke baan hebt of niet, een extraatje is altijd meegenomen. Je kunt dan misschien minder uren gaan werken of helemaal stoppen, een extra vakantie betalen, een hulp in de huishouding nemen, eerder met pensioen. Noem het maar op. En ik ga je hier vertellen hoe jij dat binnen enkele jaren ( of sneller) kan bereiken. Dus lees even verder.

Futurenet en het Futureadpro programma

Futurenet is een Social Media Platform, net zoiets als Facebook. Je kan hier vrienden maken, liken delen. Eigenlijk hetzelfde wat je ook op Facebook doet.
Maar wat maakt Futurenet dan anders zul je denken. Bij Facebook  en ook bij de andere Social Media Platformen zoals Instagram, Twitter enz. wordt er enorm veel geld verdient aan advertenties. Dit gaat echt om vele miljoenen euro’s per dag.

Wij worden overspoeld met advertenties en wij verdienen daar geen cent aan. Futurenet daarentegen heeft een Revshare programma. Futurenet Adpro. Dat wil zeggen dat zij een gedeelte van de winst verdelen onder de leden. En dat zijn dus de mensen die gebruik maken van Futurenet. Het Idee van Futurenet is geboren in 2012 en in 2014 is Futurenet opgericht door Stephan Morgenstern en Roman Ziemian.  In 2016 zijn zij gestart met het Futurenet Adpro Programma.

Online advertenties
Er wordt heel veel geld verdient aan online adverteren. En dankzij Futurenet kunnen wij daarvan mee profiteren.
Futurenet adpro programma

Wat is het Futurenet Adpro Programma

Futurenet Adpro is één van de drie verdienmodellen van Futurenet.
Op de wereld zijn vele miljoenen websites en die hebben allemaal bezoekers en verkeer nodig om gezien te worden. Want als je gezien wordt genereer je omzet. Online adverteren is HOT dus daar is geld mee te verdienen. Vandaar dat Futurenet Adpro de perfecte oplossing is. Een Social Media Platform met daaraan gekoppeld een mooi verdienmodel.

 

Hoe kun je hier nu geld verdienen met Futurenet Adpro.

  • Registreer jezelf via deze link  bij Futurenet Adpro
  • Vervolgens koop je minimaal 1 adpack van $ 50,– . Hiervoor krijg je 800 views voor jouw advertentie. ( je hoeft echter geen advertentie te zetten om geld te kunnen verdienen met Futurenet Adpro.)
  •  Wat je wel moet doen is iedere dag klikken op 10 advertenties. Hiermee genereer je omzet.

Hoe meer adpacks je aanschaft hoe hoger je bonus per dag is. De bonus is gebaseerd op de omzet van het bedrijf dus dat fluctueert. Zodra jij $ 60,– hebt verdient met jouw adpack dan vervalt hij. Dat betekent dus dat iedere $ 50,– die je investeert jouw 20% rendement oplevert.

Je mag maximaal 1000 adpacks hebben in het Futurnet Adpro programma.  En dan genereer je een inkomen van ongeveer $ 2500,– per dag.

Laat je geld groeien door te herinvesteren

Hoe kom je nu aan die 1000 adpacks? Dit doe je door telkens te herinvesteren. Dus zodra jij $ 50,– in je account hebt koop je er een adpack bij. De eerste adpack loopt nog even door tot die $ 60,– heeft opgebracht. Dus in die tijd heb jij provisie over 2 adpacks. En dus sneller weer $ 50,– gespaard. Dus je begrijpt natuurlijk wel dat je zo steeds meer adpacks krijgt die meelopen in het Futurnet Adpro Programma.

Wil jij echt serieus naar die 1000 adpacks toe dan raden wij om met minimaal 10 adpacks te beginnen.
WAAROM?
Omdat je dan snel resultaat ziet. Je kan dan na ongeveer 10 a 12 dagen al een nieuwe adpack kopen uit je provisie. Terwijl je adpacks ongeveer 4 maanden doorlopen totdat ze $ 60,– hebben opgebracht en vervallen. Zo bouw je snel aan een leuke provisie per dag. 

Het maakt niet uit hoeveel adpacks jij hebt. Je hoeft er altijd maar 10 x voor te klikken.

In de afbeelding hiernaast zie je een duidelijk voorbeeld.

Voorbeeld opbrengst per dag.

opbrengst adpacks per dag
Let op de provisie is indicatief want dit wisselt. Het enige wat gegarandeert wordt is dat een adpack van $ 50,-- $60,00 oplevert voordat hij vervalt. Hier gaan wij uit van de gemiddelde provisie van het afgelopen half jaar.
Laat je geld groeien

Zie je hoe snel je provisie oploopt door gewoon het bedrag wat je verdient te herinvesteren in nieuwe Adpacks en zo verder te sparen. In ongeveer 4 maanden tijd heb je namelijk een rendement van 20% dat is meer dan op de bank. En doe je dit 3x dus een heel jaar dan is je rendement zelfs 60%.

Nu zul je misschien denken maar dan leveren 1000 adpacks toch veel meer op als $ 2500,– per maand. Dat klopt maar er vervallen ook adpacks omdat ze $ 60,– hebben opgelevert. Dus je zult moeten blijven herinvesteren om die 1000 adpacks te blijven behouden. Wat overblijft is dan ongeveer $ 2500,– pm wat je vrij kunt besteden. ($ 30.000,– / 12 mnd)

 

In de afbeelding hieronder zie je dat nog eens duidelijk terug.

Meer winst dan op de bank

Ga jij een team opbouwen door andere mensen te attenderen op dit geweldige systeem dan krijg je daar natuurlijk ook provisie over en zijn jouw verdiensten een stuk hoger per maand. En groei je sneller. Dus je mag wel een team opbouwen maar het hoeft niet.

Registreer je via de knop hierboven  en begin met geld verdienen door adpacks aan te kopen. Hieronder kun je het stappenplan downloaden.
Heb je nog vragen neem dan even contact met mij op

Wil jij liever eerst een presentatie bekijken waarin de mogelijkheden van Futurenet Adpro duidelijk worden uitgelegd?  Klik dan op de knop hiernaast.

Sluit Menu
error: Content is protected !!