Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Meer vrijheid met Futurenet

banner futurenet.j

Een basisinkomen voor iedereen.

Een  extra basisinkomen dat wil toch iedereen wel. Of je nu een leuke baan hebt of niet, een extraatje is altijd meegenomen. Je kunt dan misschien minder uren gaan werken of helemaal stoppen, een extra vakantie betalen, een hulp in de huishouding nemen, eerder met pensioen. Noem het maar op. En ik ga je hier vertellen hoe jij dat binnen enkele jaren ( of sneller) kan bereiken. Dus lees even verder.

Futurenet en het Futureadpro programma

Futurenet is een Social Media Platform, net zoiets als Facebook. Je kan hier vrienden maken, liken delen. Eigenlijk hetzelfde wat je ook op Facebook doet.
Maar wat maakt Futurenet dan anders zul je denken. Bij Facebook  en ook bij de andere Social Media Platformen zoals Instagram, Twitter enz. wordt er enorm veel geld verdient aan advertenties. Dit gaat echt om vele miljoenen euro’s per dag.

Wij worden overspoeld met advertenties en wij verdienen daar geen cent aan. Futurenet daarentegen heeft een Revshare programma. Futurenet Adpro. Dat wil zeggen dat zij een gedeelte van de winst verdelen onder de leden. En dat zijn dus de mensen die gebruik maken van Futurenet. Het Idee van Futurenet is geboren in 2012 en in 2014 is Futurenet opgericht door Stephan Morgenstern en Roman Ziemian.  In 2016 zijn zij gestart met het Futurenet Adpro Programma.

Online advertenties
Er wordt heel veel geld verdient aan online adverteren. En dankzij Futurenet kunnen wij daarvan mee profiteren.
Futurenet adpro programma

Wat is het Futurenet Adpro Programma

Futurenet Adpro is één van de drie verdienmodellen van Futurenet.
Op de wereld zijn vele miljoenen websites en die hebben allemaal bezoekers en verkeer nodig om gezien te worden. Want als je gezien wordt genereer je omzet. Online adverteren is HOT dus daar is geld mee te verdienen. Vandaar dat Futurenet Adpro de perfecte oplossing is. Een Social Media Platform met daaraan gekoppeld een mooi verdienmodel.

 

Hoe kun je hier nu geld verdienen met Futurenet Adpro.

  • Registreer jezelf via deze link  bij Futurenet Adpro
  • Vervolgens koop je minimaal 1 adpack van $ 50,– . Hiervoor krijg je 800 views voor jouw advertentie. Heb je geen website dan kun je dit tegoed ook kado doen aan iemand anders of een advertentie maken voor een goed doel of i.d.
  •  Wat je verder moet doen is iedere dag klikken op 10 advertenties. Hiermee genereer je omzet.

Hoe meer adpacks je aanschaft hoe hoger je bonus per dag is. De bonus is gebaseerd op de omzet van het bedrijf dus dat fluctueert. Zodra jij $ 60,– hebt verdient met jouw adpack dan vervalt hij. Dat betekent dus dat iedere $ 50,– die jij investeert je 20% rendement oplevert. Daardoor kun je dus in feite gratis adverteren.

Je mag maximaal 400 adpacks hebben in het Futurnet Adpro programma.  

Laat je geld groeien door te herinvesteren

Hoe kom je nu aan die 400 adpacks? Dit doe je door telkens te herinvesteren. Dus zodra jij $ 50,– in je account hebt koop je er een adpack bij. De eerste adpack loopt nog even door tot die $ 60,– heeft opgebracht. Dus in die tijd heb jij provisie over 2 adpacks. En dus sneller weer $ 50,– gespaard. Dus je begrijpt natuurlijk wel dat je zo steeds meer adpacks krijgt die meelopen in het Futurnet Adpro Programma.

Wil jij echt serieus naar die 400 adpacks toe dan raden wij om met minimaal 10 adpacks te beginnen.
WAAROM?
Omdat je dan snel resultaat ziet. Je kan dan na ongeveer 10 a 12 dagen al een nieuwe adpack kopen uit je provisie. Terwijl je adpacks ongeveer 4 maanden doorlopen totdat ze $ 60,– hebben opgebracht en vervallen. Zo bouw je snel aan een leuke provisie per dag. 

Je moet wel iets meer klikken naarmate je meer adpacks krijgt.

In de afbeelding hiernaast zie je een duidelijk voorbeeld.

Voorbeeld opbrengst per dag.

commissie adpro 2.0
Let op de provisie is indicatief want dit wisselt. Het enige wat gegarandeert wordt is dat een adpack van $ 50,-- $60,00 oplevert voordat hij vervalt. Hier gaan wij uit van de gemiddelde provisie van het afgelopen half jaar.
Laat je geld groeien

Door het geld wat je verdient telkens te herinvesteren in nieuwe adpacks ga je steeds meer provisie opbouwen. En hierdoor groeit je vermogen. Want van $ 50,– maak je $ 60,– maar van $ 500,– maak je $ 600,– en van $ 1000,– maak je $ 1200,–. Heeft je adpack $ 60,– opgebracht dan vervalt hij. Maar inmiddels heb jij dan alweer een nieuwe kunnen aankopen en $ 10,– winst gemaakt. Je mag maximaal 400 adpacks van $ 50,– hebben en 50van $ 10,– en hiermee heb je zonder team dan een gemiddeld basisinkomen van $ 1000,– a $ 1200,– pm.

(dit is niet gegarandeert maar afhankelijk van de winstdeling/commissies van het bedrijf, zie ook in de afb. hierboven.)

Ga jij een team opbouwen door andere mensen te attenderen op dit geweldige systeem dan krijg je daar natuurlijk ook provisie over en zijn jouw verdiensten een stuk hoger per maand. En groei je sneller. Dus je mag wel een team opbouwen maar het hoeft niet.

Registreer je via de knop hierboven  en begin met geld verdienen door adpacks aan te kopen. Hieronder kun je het stappenplan downloaden.
Heb je nog vragen neem dan even contact met mij op

Omdat Adpro momenteel structureel gewijzigd wordt, komt er een nieuw stappenplan.

Wil jij liever eerst een presentatie bekijken waarin de mogelijkheden van Futurenet Adpro duidelijk worden uitgelegd?  Klik dan op de knop hiernaast.

Sluit Menu
error: Content is protected !!