Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Futurenet mijn ervaringen tot nu toe.

Het is inmiddels weer even geleden dat ik mijn ervaringen met Futurenet en adpro 2.0  hier met jullie gedeeld heb. Dit omdat ik de hoop had dat de kinderziektes die het systeem na de laatste update vertoonde opgelost zouden worden en we met zijn allen weer vrolijk en positief verder konden. Helaas gaat het momenteel alleen maar verder bergafwaarts. Waar ik eerst op 112 adpacks nog een commissie had van ….. krijg ik nu nog maar 0,01 cent per adpack en soms nog minder. Dus dat schiet niet echt op. En wat zeggen ze bij Futurenet $50,– wordt $ 60,– meer hebben we niet beloofd. Dus ja, dat gaat wel lang duren zo. Daarom is dit voorlopig even mijn laatste blog over mijn ervaringen met Futurenet. Wel wil ik jullie natuurlijk gaan vertellen over enkele andere leuke opportunities.

Uitbetalingen

Uitbetalingen naar coindeal zijn lang onderweg. Mijn een na laatste uitbetaling naar coindeal heeft ruim een maand geduurd. De uitbetaling naar Neteller, want dat kan inmiddels ook weer, ging gelukkig wat sneller. Maar er wordt dus nog wel steeds uitbetaald.

Teamwork

Maar op dit moment beveel ik Futurenet dus niet aan voor nieuwe gebruikers. En mijn huidige team is ook op zoek naar andere verdienmodellen. Iedereen heeft het er wel een beetje mee gehad. Dus op het moment dat ik eindelijk de vruchten zou kunnen gaan plukken zakken de verdiensten hard in. Jammer maar helaas.Teamwork bij futurenet en andere verdienmodellen

Gelukkig heb ik ook nog een aantal andere leuke verdienmodellen gevonden waar ik een gedeelte van mijn winst in heb kunnen investeren. En waarin een aantal teamleden ook weer in is meegegaan. Dus alle moeite is niet voor niets geweest. We gaan als team gewoon weer door.

Want teamwork is waar het om draait in Netwerkmarketing. En er komen steeds weer leuke interessante verdienmodellen op mijn pad.  Verdienmodellen waar je met en zonder team mee kunt verdienen. Wil je hier meer van weten neem dan gerust even contact met mij op. Of kijk bijvoorbeeld even hier voor wat ik het leukste en makkelijkste verdienmodel vind van dit moment. 

Nieuwe verdienmodellen bij Futurenet

Het wachten is nu op 14 april. Dan komt het nieuwe social media platform online en een aantal nieuwe verdienmodellen. En ook de matrix schijnt dan weer interessant te worden. Ik ben benieuwd. Want ondanks alles heb ik er zelf  nog steeds wel vertrouwen in dat het allemaal goed komt. Ze hebben tenslotte niet voor niets het formule 1 team gesponsord met reclame voor de futurocoin. Op dit moment heb ik zo’n 100 futurocoin in de wacht staan. Momenteel zijn ze nog niet veel waard maar wie weet wat het nog gaat brengen.

Dus nee, als je nog niet ingestapt bent in Futurenet zou ik het op dit moment ook zeker niet doen. Maar wie weet is het op een later tijdstip weer wel interessant. Zit je er al in. Hou dan de ontwikkelingen goed in de gaten. En hou vertrouwen in het bedrijf waar je instapt bent.
Ze doen nog steeds hun best. En wat ik er van gehoord heb zijn de nieuwe verdienmodellen uniek.

Wordt vervolgt.

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen bij Futurenet of heb je interesse in eventuele andere online verdienmodellen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

online verdienmodellen

Sluit Menu
error: Content is protected !!