Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Futurenet Scam

Ik ben dus nog steeds iedere dag  lekker 5 a 10 minuutjes aan het klikken en ik vertel het natuurlijk aan iedereen die het wil horen. Helaas krijg je dan toch vaak de reactie dat Futurenet Scam is. Maar dan denk ik, Dat moet jij maar lekker denken dat Futurenet Scam is. Maar  inmiddels verdien ik ruim $ 30,– per dag met 5 a 10 minuutjes werk. Waar kan jij dat verdienen?  En dit loopt alleen maar op. Ik klik lekker verder want met of zonder team ik kom er toch wel.

Nieuwe Tussenstand

Vandaag is het 29 oktober 2018 en heb ik 67 adpacks  en 9 directe Frontliners. Ik had beloofd om mijn ervaringen met Futurenet hier regelmatig te delen dus bij deze een nieuwe tussenstand.

In deze afbeelding zie je mijn directe adpacks, de adpacks van mijn directe teamleden en het totale aantal adpacks in mijn team. Rechts zie je mijn totale commissie op dit moment.

Als je vervolgens even terugkijkt naar de stand van 9-10 dan zie je dat ik er na 20 dagen al weer 13 eigen adpacks bij heb. Daardoor is mijn commissie per dag dus ook een stuk hoger. Verder zie je dat ook het aantal adpacks van mijn team flink gegroeid is. En dat mijn commissie in 20 dagen met $ 646,– is gestegen. Dus niet slecht al zeg ik het zelf.

Waarom vinden mensen Futurenet Scam?

Maar waar komt dat vastgeroeste idee bij veel mensen toch vandaan dat Futurenet Scam is?
Angst – Ongeloof – OvertuigingenIs Futurenet Scam?

Want we hebben natuurlijk allemaal vanuit onze jeugd meegekregen dat je hard moet werken voor je geld. En dat als iets te makkelijk gaat het wel niet zal deugen. Dus eigenlijk durven mensen niet zo goed. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in het begin ook wel sceptisch was. Want eigenlijk klinkt het ook te mooi om waar te zijn. Maar ik zie nu dat het echt werkt. Mijn provisies groeien, het aantal adpacks groeit. En dat met een eenmalige inleg van $ 500,–.

Inmiddels hebben mensen uit ons team ook al contact gehad met de eigenaren van Futurenet zijn er op kantoor geweest. En mogen meedenken om Futurenet te verbeteren. Hoe geweldig is dat? Ze zijn echt allemaal heel open en als je wilt mag jij ook een afspraak maken en gaan kijken. Dus als Futurenet Scam was zouden ze jouw dan uitnodigen op hun kantoor, zou je een gesprek kunnen hebben met de eigenaren en met de mensen die daar werken op de diverse afdelingen? Ik denk het niet.

De Piramide

Dat brengt ons meteen bij een ander hardnekkig vooroordeel. Want naast dat je vaak hoort als je mensen enthousiast verteld over Scam - Piramide FuturenetFuturenet, dat Futurenet Scam is. Zijn er ook veel die zeggen het is een piramide. Nou ik kan je vertellen dat, dat dus helemaal onzin is.

Natuurlijk krijg ik ook betaald over de investeringen die de mensen in mijn team doen. Maar daarvoor help ik ze ook met opstarten en ben ik hun eerste aanspreekpunt als er vragen zijn. Maar als ze sneller leren als ik, meer mensen binnenhalen of gewoon meer geld inleggen kunnen ze mij ten allen tijden voorbijstreven met hun inkomsten.

Dat gaat me bij mijn werkgever nooit lukken. Want mijn leidinggevende verdient meer dan ik, degene die daarboven staat nog meer, en de directeur harkt de meeste centen binnen. En bij veel bedrijven gaat dit over de ruggen van degene die het hardste moeten werken. Dus over een piramide gesproken……

De Missie van Futurenet

Gelukkig denken de oprichters van Futurenet daar anders over. En vinden zij dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om in overvloed te leven. Hun missie is om de wereld te veranderen door een andere manier van werken en verdienen aan te bieden en daarbij ook concreet een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de wereld. Geld is niet het doel vinden zij. Maar een middel om goede dingen mee te doen en levens te veranderen, de aarde te verbeteren en een duurzame samenleving te creëren.

Hiervoor hebben zij daarom ook de De Futurenet Foundation  in het leven geroepen om het regenwoud te redden en een bijdrage te leveren aan de ondervoeding in de wereld en verder werken zij mee aan innovatieve en buitengewone oplossingen  in de Technisch-medische wereld.

Overvloed is er voor iedereen vinden zij en zij maken het mogelijk om dit ook bereikbaar te maken voor iedereen. Volgend jaar organiseren ze daarom ook een groot benefiet festival in Dubai waaraan diverse grote artiesten meewerken.

Dus is Futurenet Scam of toch niet?

Maar goed Futurenet Scam, nee Futurenet biedt de gewone man/vrouw de kans om een leuke cent tot een goed inkomen bij te verdienen.online geld verdienen met Futurenet Alleen door te klikken en telkens je winst te herinvesteren kun je doorsparen tot maximaal 1000 adpacks.

Als je deze bijmekaar hebt gespaard dan kun je jezelf dus een maandelijks inkomen uitbetalen van zo’n $ 2500,– En het enige wat je hiervoor hoeft te doen is eenmalig een klein bedragje te investeren en een aantal adpacks aan te kopen. Geduldig iedere dag 10 advertenties aan te klikken en je winst te herinvesteren in nieuwe adpacks.

Je kunt al meedoen vanaf $ 50,– met 1 adpack. Die gegarandeert $ 60,– oplevert dus $ 10,– rendement in ongeveer 4 maanden tijd. Nu duurt het als je begint met 1 adpack en niet netwerkt wel heel erg lang voordat je echt resultaat gaat zien.  Daarom adviseren wij om te beginnen met 10 adpacks dus een investering van $ 500,–.

Dit is dus wat ik ook heb gedaan. En je ziet dat het aantal adpacks dan snel kan groeien. Hierdoor zul je merken dat je ook steeds enthousiaster wordt.  En je het adpro virus zoals wij dat noemen al snel te pakken hebt. Krijg je vervolgens nog een aantal mensen mee dan groeit je aantal adpacks dus nog sneller.

Ben je een tijdje bezig met Futurenet dan leer je vanzelf de andere verdienmodellen kennen. En zul je merken dat het heel leuk en makkelijk  is om op deze manier geld te verdienen.

Laat jij je nog tegenhouden door angst en oude overtuigingen?

Dus laat jij je tegenhouden door angst en wil je over een jaar zeggen “had ik toen maar” of wil jij de mogelijkheden met Futurenet eens serieus bekijken. En mee profiteren van de winsten die met advertentie inkomsten op dit geweldige nieuwe en veelbelovende platform worden behaald. Wie had in 2004 ooit gedacht dat Facebook zo groot zou worden. Ik denk dat Futurenet nog wel eens veel groter zou kunnen worden.

Wil jij volgend jaar zeggen "had ik maar "?

Ik ben heel erg blij dat ik me niet heb laten tegenhouden door mijn angsten en oude overtuigingen en door al die  Futurenet Scam verhalen waarmee iedereen mij wilde waarschuwen.  En dat ik gewoon lekker ben gestart met 10 adpacks. Inmiddels al bijna $2500,– aan commissie heb mogen ontvangen waarmee ik nieuwe adpacks heb gekocht en geïnvesteerd in de andere verdienmodellen. Toch nog een aantal mensen heb weten te enthousiasmeren die nu net zo blij zijn als ik dat dit op hun pad is gekomen.

Dus wil jij ook deel uitmaken van dit geweldige platform schrijf je dan vandaag nog in. Bekijk een van de presentaties of neem even contact met mij op.

 

 

Sluit Menu
error: Content is protected !!