Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Hoe te Starten met Futurenet

Je hebt mijn ervaringen met Futurenet gelezen en je denkt oké, dat wil ik ook wel eens gaan proberen. Hoe kun je dan gaan starten met Futurenet.

Inschrijven

Starten met Futurenet is eigenlijk heel simpel. Ik ga je dat hieronder dan ook stap voor stap uitleggen. En heb je daarna nog vragen neem dan even contact met me op want dan help ik je natuurlijk graag op weg.

Allereerst schrijf je je in en als je mij als je bij ons team wilt horen dan kun je dat doen via deze link. Je komt dan op de volgende pagina ( zie afbeelding) Let wel even op dat mijn naam als sponsor (eromme) boven het aanmeldformulier staat. Dit is namelijk niet meer te veranderen. Vul je gegevens even in, en klik op register now. Inschrijven bij Futurenet is trouwens gratis, dus wil je eerst op je gemak even rondkijken dan kan dat natuurlijk ook.

Registreer en ga starten met Futurenet

 

Nadat je je geregistreerd hebt krijg je als het goed is een registratie mail van Futurenet. Door op de link in de mail te klikken activeer je vervolgens je account. Heb je geen mail gekregen, kijk dan even bij je ongewenste mail of spam want vaak komt hij daarin terecht.

Het social media platform van Futurenet

Vervolgens kom je binnen op het social media platform van Futurenet. Dit is een facebookachtige omgeving waar je kunt liken, delen, posten, chatten met andere leden van Futurenet. Iedereen kan hier net als bij facebook gratis lid van worden.

starten met futurenet op het social media platform

Maar jij wilt natuurlijk ook geld gaan verdienen met Futurenet. Dus op naar de volgende stap en dat doe je door te klikken op het dollartekentje bovenin tussen het belletje en je profielfoto. En vervolgens te kiezen voor back office.

De Drie verdienmogelijkheden van Futurenet

Je komt dan op een pagina met 3 cirkels, dit zijn de drie verdienmogelijkheden van Futurenet.

Geld verdienen met futurenet

Met de eerste kom je in de matrix, de tweede is de Futureadpro en de laatste cirkel leid je naar de Futurocoin.  Maar we gaan beginnen met de Futurenet Adpro( het klikken op advertenties) Omdat dit je het snelste geld op gaat leveren. De andere mogelijkheden worden je later allemaal wel duidelijk uitgelegd.  Dus klik maar eens op de middelste cirkel Future Adpro.

Het Dashboard

Vervolgens kom je dan op de dashboardpagina van FutureAdpro. Als je niet automatisch wordt ingelogd, log dan in met de gegevens die je net hebt aangemaakt. Het dashboard ziet er als volgt uit:

Starten met Futurenet - Het Dashboard

Bovenin zul je in het rood zien staan:  you are nog qualified yet. Dat klopt want je hebt nog geen adpacks aangekocht en je hebt nog niet geklikt. Om geld te gaan verdienen met Futurenet Adpro moet je op zijn minst 1 adpack ad $ 50,– ( = advertentiepakket) hebben aangekocht. Let wel hoe meer pakketten je hebt hoe meer je krijgt per klik. Je hoeft altijd maar 10 advertenties aan te klikken ongeacht het aantal pakketten dat je hebt. Om echt een flitsende start te maken raad ik je aan om met 10 adpacks te beginnen.

Om adpacks te gaan kopen klik je op het blokje koop nieuwe adpacks. Je kunt kiezen voor $ 50,– adpacks of $ 10,– adpacks. Die van $10,– gaan echter op een langzamere snelheid dus die raad ik je zeker niet aan.

Adpacks kopen

Je kiest dus voor adpacks van $ 50,– en vervolgens kom je in het onderstaande scherm.
Starten met Futurenet met het aankopen van adpacks

In het vakje voeg geld toe vul je het bedrag in wat je wilt spenderen en vervolgens selecteer je de betaalwijze SOFORT. Dit is het Duitse Ideal. Als je hiermee betaalt, staat het geld vrijwel gelijk in je account en kun je AdPacks aankopen om geld te gaan verdienen met klikken. Scrol naar beneden en klik op de button met het winkelwagentje en het woord verhoog account.   Klik in het volgende scherm op submit om de munteenheid (€) te bevestigen.

Je wordt nu doorgestuurd naar sofort om te betalen. Volg de stappen op je scherm.

Hier zie je ook direct wat je aankoop je gaat kosten in Euro’s. Dit is inclusief toeslagen voor wisselkoers en buitenlandbetaling. Voor een klein bedrag is dit best hoog. Bij een hoger bedrag wordt dit relatief aanzienlijk minder. Iets om even rekening mee te houden.

Als het geld vervolgens in je account staat kun je met optie 2 adpacks kopen in je account. Met het plusje vul je het aantal in en vervolgens klik je op koop.  Even wachten en misschien de pagina even verversen met F5 en dan zie je in het eerste blokje in je dashboard het aantal adpacks staan wat je hebt aangekocht.

Let op : Je kunt ook direct adpacks in je account zetten met de optie koop meer adpacks maar dit is niet aan te raden met sofort omdat dit wel eens tot storingen leidt en je dan een tijdje moet wachten totdat je adpacks zijn bijgeschreven.

Je kunt ook geld overmaken via Bank Transfer, maar dan duurt het een dag of 7 voordat je adpacks erbij staan.

Starten met Futurenet

Nu je adpacks hebt aangekocht kun je starten met geld verdienen met Futurenet. Om te beginnen ga je 10 advertenties aanklikken.
Bovenaan in je scherm zie je een blauwe knop met bekijk ads. en daarnaast staat you are not qualified yet. Klik op deze blauwe knop.
Je krijgt dan een aantal advertenties in beeld. Kies er één uit en klik op open. Vervolgens zie je bovenin een groene balk lopen. Wacht tot deze aan het einde is en klik dan op volgende ads. Dit doe je 10 keer. Als 10 advertenties hebt bekeken zie je bovenin staan you are qualified to met de datum van morgen en een tijd. Voor deze tijd moet je opnieuw 10 x klikken. Komt deze tijd je nu niet zo goed uit, kun je op een later tijdstip nog een keer klikken en zo het tijdstip verzetten.

Geld verdienen met het bekijken van advertenties op futurenet

 

Wanneer je op advertenties gaat klikken, ga je commissie verdienen. Van deze commissie gaat een klein percentage automatisch naar je advertentieaccount. ( het middelste blokje in je dashboard ) De rest gaat naar je online account. ( het bovenste rechtse blokje) Je advertentieaccount kan je gebruiken om extra views op jouw eigen advertentie te kopen en om je statuslevel te verhogen. Dit heb je nodig als je een team gaat creëren. Je online account kan je vanaf 50$ laten uitbetalen of je kan die $50 herinvesteren om te groeien. Dat laatste is zeker in het begin natuurlijk verstandig.

Bij het uit laten keren van je commissie (dus niet bij herinvesteren) gaat er ook weer een klein percentage van het bedrag naar je FutureNet Upgrade account, een potje dat wordt gebruikt voor upgrades in de matrix. Dat is een ander, zeer lucratief verdienmodel van FutureNet. Maar daarover later meer. Ik hoop dat het voor zover duidelijk is, lukt het niet neem dan even contact met mij op dan help ik je graag verder.

Zodra jij je via mijn link hebt geregistreerd en adpacks hebt aangekocht zal ik contact met je opnemen via de mail en je vragen of je toegevoegd wilt worden aan onze team facebookgroep en enkele andere facebookgroepen waar je veel informatie kunt vinden. Ook kun je mij natuurlijk altijd om hulp vragen als iets niet lukt of als je meer informatie wilt. Ik wens je veel plezier met Futurenet.

registreren futurenet               

 

 

 

 

 

Sluit Menu
error: Content is protected !!