Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Neteller en Futurenet

Neteller en Futurenet is een handige combinatie want een van de manieren om te betalen en geld af te halen bij Futurenet is door gebruik te maken van een Neteller account.

Wat is Neteller

Neteller is een betaalplatform, net zo iets als paypal. Je kunt Neteller gebruik om online betalingen mee te doen en om betalingen te mastercard Netellerontvangen. Want aan je Neteller account zit een virtuele creditcard gekoppeld. Je kunt deze gebruiken om online betalingen mee te doen overal waar je een met een mastercard kunt betalen. Voordeel van Neteller is dat je de beschikking hebt over een credit card die je kunt gebruiken om online betalingen mee te doen.  Het is een soort van digitale portemonnee. Je moet er zelf eerst geld opzetten voordat je ermee kunt betalen.

Ook kun je een plastic card aanvragen zodat je deze ook onderweg of in winkels kunt gebruiken op plekken waar de mastercard geaccepteerd wordt.

Neteller in combinatie met Futurenet

Waarom zijn Neteller en Futurenet nu zo’n geweldige combinatie. Wel je kunt bij Futurenet dus adpacks aankopen met Sofort ( dit heb ik hier uitgelegd ) maar ook met je Neteller account. Het voordeel van een Neteller account is dat je je verdiensten bij Futurenet ook weer kunt overzetten op je Neteller account en van daaruit betalingen kunt doen met je creditcard. Dit gaat een stuk sneller als geld opnemen via je bankrekening. Via je bankrekening duurt het namelijk ongeveer 7 dagen voordat het op je rekening staat en met Neteller staat het er vrijwel direct op. Ook zijn de kosten via Neteller lager bij uitbetalingen. Veel Futurenetters laten dus hun verdiensten overzetten op hun Neteller account. En hebben zo dus gelijk een gevulde creditcard tot hun beschikking.

Hoe open je een Neteller account

Neteller account openen

 

Klik op de afbeelding hiernaast of Ga naar https://www.neteller.com/en
Kies voor Join for free

Vul het registratiescherm in (en noteer je wachwoord)
Kies currency EURO
en kies voor OPEN ACCOUNT

Je ontvangt een confirmationmail

Noteer je NETELLER secure ID (6 cijfers)

Download de app Neteller
Log in op de app Neteller (met e-mail, wachtwoord en security ID)

Kies voor Security ID en kies daar de 3 vragen uit om je account te beveiligen

Ga naar de website van Neteller, log in, kies voor MONEY IN en kies voor Ideal en maak een bedrag
over. Heb je nog geen geverifieerd account dan kun je maximaal 450 Euro per keer overboeken.

Je kunt na het overboeken een melding krijgen dat je je account dient te verifieren (Increase your limits by verifying your account)

Log opnieuw in op de app en als het goed is, word je gevraagd om je account te verifieren dmv Paspoort, ID of Rijbewijs
De app scant de voorkant en achterkant van je ID. Daarna wordt de camera geopend en dien je je gezicht in een frame te plaatsen. Zodra alles gescand is, wordt dit verzonden en krijg je vaak binnen enkele minuten een bevestiging dat je account geverifieerd is.

Log daarna in via laptop op Neteller en er verschijnt een rode tekst dat je account nog geverifieerd dient te worden, klik op Verify account. Zorg er voor dat je ook je locatie op zichtbaar zet. Zodra alle vinkjes getoond zijn, zul je een melding krijgen dat je account geverifieerd is.

Aanvragen plastic credit card

Wil je naast een online credit card ook een fysieke(plastic) Credit Card waarmee je overal kunt betalen waar het mastercard logo staat vraag deze dan gelijk aan. Deze kaart kost je € 10,– , dus dit bedrag moet je wel even in je account zetten.
Ga dan naar :

NET+ CARDS (Add a Net+ Prepaid Mastercard)
Deze kaart kost je 10 euro, zet een vinkje bij “I agree to pay the 10,00 euro shipping & handling fee”
Klik op Continue
Kies je 4-cijferige pincode (en schrijf deze eventueel op!!)
Klik op Get the Net+ Card
Levering is 2 tot 10 werkdagen

Hoe zet je geld op je Neteller account

Ga naar Money in ( zie rechts in het dashboard) scroll even naar beneden en zoek het ideal icoontje. Als je hierop klikt kom je in het volgende scherm. Je ziet als je bijvoorbeeld € 50,– wilt storten dat je € 51,25 moet overmaken dit is incl. 2,5% kosten. Als je klikt op continu dan kom je op een scherm waar je je bank kunt kiezen en vervolgens kom je in ideal. Let wel op dat je bankrekening op dezelfde tenaamstelling staat als je account bij neteller anders wordt het niet geaccepteerd.

Geld in je neteller account zetten

Adpacks kopeAdpacks kopen met Neteller

Om adpacks te kopen met je Neteller account ga je naar je dashboard en vervolgens naar koop nieuwe adpacks. Vervolgens gaan we net zoals bij sofort eerst geld toevoegen aan onze online account dus je verhoogt je online account met een bedrag naar keuze. Als betaalmethode kies je Neteller.

Vervolgens scrol je naar beneden en klik je op koop. Je komt dan op het volgende scherm. Rechts zie je het adpro scherm waar je je neteller id in moet vullen. Links zie je het Neteller dashboard. Je Neteller Id vind je bovenaan bij account id. In het onderste vakje moet je je member verification code invullen. Dit nummer heb je eerder bij het aanmaken van je Neteller account genoteerd. Indien je dit niet meer weet of hij pakt hem niet klik je rechts op reset en kun je een nieuw nr aanvragen of zelf een zes cijferig nr kiezen. Vervolgens klik je op confirmation en even later zie je het geld staan in je online account. Van hieruit kun je vervolgens een adpack aankopen door te kiezen voor de tweede optie ( zie groene pijl) vul het aantal adpacks in en klik op koop.

adpacks kopen met neteller

Sluit Menu
error: Content is protected !!