Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

OOK JIJ KUNT HET !

ONLINE GELD VERDIENEN MET FUTURENET

ZO GEMAKKELIJK WAS ONLINE GELD VERDIENEN NOG NOOIT

Werken waar en wanneer jij maar wilt, stel je eens voor wat een vrijheid je dat zou geven. En in dit digitale tijdperk is online geld verdienen gemakkelijker dan ooit. 
Futurenet heeft daarom 3 geweldige verdienmodellen geïntroduceerd waardoor het voor iedereen mogelijk wordt gemaakt om online een leuke cent bij te verdienen. En zelfs binnen afzienbare tijd een leuk basisinkomen te realiseren. Dus wacht niet langer, bekijk de mogelijkheden en ga jouw dromen waarmaken.

Futurenet Adpro

We brengen met zijn allen veel tijd door op Facebook en andere social media platformen en krijgen hier veel advertenties te zien. Hier worden echt miljoenen aan verdiend en wij krijgen hier geen cent voor. Futurenet heeft hier verandering in gebracht door de leden te laten meedelen in de winst. Door het klikken op 10 advertenties per dag kun jij dus online geld verdienen. En dit kost jouw echt niet meer dan 10 minuutjes van je tijd. Je kunt al instappen vanaf $ 50,-- en je krijgt hierbij de garantie dat je 20% rendement krijgt op jouw ingelegde geld. Dus iedere $50,-- wordt $60,-- Waar krijg jij dat nog bij de bank? Wil jij hier meer van weten, klik dan even op de knop hieronder.

De Matrix

De Matrix is het tweede verdienmodel van Futurenet. Dit is een soort van spaarpotje binnen Futurenet. Je komt hier vanzelf in terecht als je meedoet in de adpro omdat Futurenet een klein deel van je commissie hiervoor apart zet. Maar je kunt je ook inkopen en dit kan vanaf $ 10,00 tot $ 1685,--. Verdiensten die je hieruit kan halen zijn op termijn van ruim $ 44.000,-- tot enkele miljoenen. Over gemakkelijk online geld verdienen gesproken. De Matrix levert je niet gelijk geld op maar kan je op termijn dus wel een leuke spaarpot opleveren. Wil je niet klikken maar wel meedelen in de winst van Futurenet kun je je ook alleen inschrijven in de matrix. Zoek drie mensen die dat ook doen en jouw geldstroom begint te lopen.

Online geld verdienen met Futurnet

De Futuro Coin

Futurenet heeft zijn eigen cryptocurrency. De Futurocoin. Net als de Bitcoin kun je je eigen munt minen met verschillende mining pakketten. Ook hiermee kun je dus online geld verdienen. Want met zo'n mining pakket worden er elke minuut gedurende 2 jaar lang Futurocoins voor jouw gemined. En dan maar hopen dat ze net zoveel gaan opleveren als de Bitcoin. Met de FuturoCoin kun je producten kopen in de web shop van Futurenet. Maar je kunt ook buiten Futurenet hiermee betalen want de munt staat officieel geregistreerd bij de diverse trading sites. Er zijn 7 mining pakketten die je kunt kopen. Het kleinste pakket begint bij $ 100,00. Ook kun je bonussen krijgen over de pakketten die je teamleden (als je die hebt) aanschaffen.

Online geld verdienen met de Futurocoin.

Naast bovenstaande mogelijkheden wordt je bij Futurenet ook beloond voor het gebruik van het Platform. Dus door gewoon te liken, te delen, te posten te gamen enz. Dit gebeurt in Mediapunten die je weer kunt gebruiken om bijvoorbeeld aankopen te doen in de webshop, reizen te boeken enz.  Dus schrijf je gratis in en neem vast een kijkje op dit geweldige nieuwe platform.

Samen op weg naar een betere wereld.

Naast dat Futurenet een groot deel van hun winst weer verdelen onder hun leden zet Futurenet zich ook in voor een betere wereld. Zodat niet wij alleen onze dromen kunnen verwezenlijken maar ook die van anderen. Een deel van de winst gaat daarom naar de Futurenet Foundation.

Futurenet gelooft dat we samen het verschil kunnen maken. En hoe groter wij het platform van Futurenet maken hoe meer zij voor de wereld kunnen betekenen. FutureNet Foundation is opgericht om innovatieve en buitengewone, maar ook gewaagde oplossingen te ondersteunen.

Hun nieuwste projecten zijn zorgen voor schoon drinkwater in Afrika, en herplanting van de regenwouden in Z-Amerika. Maar zij hebben ook al veel gedaan op het gebied van medicatie en technologieën .

Sluit Menu
error: Content is protected !!