Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Wie ben ik en wat kan ik voor jouw betekenen?

Elly Romme - van Hooijdonk

Mijn naam is Elly Romme- van Hooijdonk. Ik ben 56 jaar en gehuwd met Kees en  wij hebben samen 2 volwassen kinderen. Ik werk nog part-time als salarisadministrateur en in 2012 ben ik ook voor mezelf begonnen als Lifestyle coach  in mijn eigen onderneming BU-Coaching.  Ik coach hier vnl. mensen die net als ik hooggevoelig zijn.  Ook verkoop ik Aloë Vera Producten van Forever Living.

Zoals zoveel mensen die hooggevoelig zijn, heb ook ik diverse keren een burn-out gehad tijdens mijn werkzaamheden. En om nog tot mijn 68e voor een baas te moeten blijven werken zie ik toch echt niet zitten. Vandaar dat ik blij ben dat er een aantal mogelijkheden op mijn pad zijn gekomen. Om online een extra inkomen op te bouwen.

Allereerst kwam ik in contact met Forever Living en zo heb ik het principe van Netwerkmarketing geleerd. En dit verdienmodel sprak mij zeker wel aan. Want het is de manier om met een relatief kleine investering een eigen bedrijf op te zetten. Deze oude manier van netwerken sprak mij echter toch niet zo aan. Thuisparties geven, klanten zoeken en vervolgens proberen deze klanten in je team te krijgen. Het wilde mij niet echt lukken.

Dus ik was blij met een aantal andere online programma’s die op mijn pad kwamen. Wat mij vooral aansprak aan deze programma’s was het feit dat ik dit extra inkomen ook alleen kan realiseren. Natuurlijk gaat het veel sneller als je ook een team opbouwt maar het hoeft niet om mijn doel te bereiken. Mijn doel is namelijk om mijn baan op te kunnen zeggen en lekker wat eerder met pensioen te gaan. En voor nu is het goed te combineren met mijn werkzaamheden.

Het eerste verdienmodel was Futurenet adpro. En eenmaal aan de slag met Futurenet kreeg ik het adpro virus goed te pakken. Want het is natuurlijk leuk om je geld op zo’n makkelijke manier te zien groeien. Waar ik half juni 2018 begonnen ben met 10 adpacks en dus zo’n $ 4,00 per dag verdiende met 5 minuutjes werk heb ik nu al ruim 100 adpacks en verdien ik gemiddeld dus al ruim $ 40,– per dag en dit loopt steeds sneller op. Omdat je steeds sneller $ 50,– bijmekaar hebt om te investeren in een nieuwe adpack.  Ook heb ik al wat geld geïnvesteerd in de Matrix en in de Futurocoins. 2 andere verdienmodellen van Futurenet. En het advertentie tegoed van Futurenet kan ik natuurlijk uitstekend gebruiken om mijn Aloë Vera producten te promoten. Twee vliegen in één klap.

Momenteel heb ik ook al een klein team opgebouwd met mensen die stuk voor stuk net zo enthousiast zijn als ik. En ik zou dit team graag uitbreiden met mensen die ook graag online geld willen verdienen.

Schrijf jij je in via mijn inschrijflink dan help ik je natuurlijk graag met opstarten. Heb je vragen kun je altijd bij mij terecht en zal ik proberen om je zo goed mogelijk op weg te helpen en je vragen te beantwoorden.

Na Futurenet kwamen nog een aantal mooie verdienmodellen op mijn pad. Eén ervan was een  ontwikkelingsproject  waarmee je ook nog eens leuk rendement kunt behalen. En door dit rendement te  herinvesteren kun je hier ook nog een leuk extra inkomen mee opbouwen.  Je hoeft hierbij niets te verkopen en ook geen team op te bouwen. Ik vertel je hier graag alles over in een persoonlijk/skype gesprek  

Omdat ik niet op één paard wilde wedden ben ik naast Futurenet sinds kort ook gestart met een paar andere leuke verdienmodellen.

Verdienmodellen waarmee je geld kunt verdienen met maar ook zonder team.

Heb je vragen over één van deze verdienmodellen neem dan via onderstaande knop even contact met mij op.

Sluit Menu
error: Content is protected !!