Wil jij een basisinkomen van € 2000,-- in de maand neem contact op voor meer informatie.

Wie ben ik en wat kan ik voor jouw betekenen?

Elly Romme - van Hooijdonk

Mijn naam is Elly Romme- van Hooijdonk. Ik ben 56 jaar en gehuwd met Kees en  wij hebben samen 2 volwassen kinderen. Ik werk nog part-time als salarisadministrateur en in 2012 ben ik ook voor mezelf begonnen als Lifestyle coach  in mijn eigen onderneming BU-Coaching.  Ik coach hier vnl. mensen die net als ik hooggevoelig zijn.  Ook verkoop ik Aloë Vera Producten van Forever Living.

Zoals zoveel mensen die hooggevoelig zijn, heb ook ik diverse keren een burn-out gehad tijdens mijn werkzaamheden. En om nog tot mijn 68e voor een baas te moeten blijven werken zie ik toch echt niet zitten. Vandaar dat ik blij ben dat Futurenet op mijn pad is gekomen. Met Futurenet kun je nl. een leuk extra inkomen opbouwen. Waarmee je na verloop van tijd zelfs minimaal $2500,– p/m hebt.  En dit kan zelfs zonder een team op te bouwen. Met een team zijn de mogelijkheden nog veel groter.

Wat mij vooral aansprak aan dit programma was het feit dat ik dit extra inkomen ook alleen kan realiseren. Natuurlijk gaat het veel sneller als je ook een team opbouwt maar het hoeft niet om mijn doel te bereiken. Want met $ 2.500,– in de maand kan ik mijn baan opzeggen en lekker wat eerder met pensioen gaan. En voor nu is het goed te combineren met mijn werkzaamheden. Want al wat ik hiervoor hoef te doen is 10 minuutjes per dag wat advertenties te bekijken.

Eenmaal aan de slag met Futurenet kreeg ik het adpro virus goed te pakken. Want het is natuurlijk leuk om je geld op zo’n makkelijke manier te zien groeien. Waar ik zo’n 4 maanden geleden begonnen ben met 10 adpacks en dus zo’n $ 4,00 per dag verdiende met 5 minuutjes werk heb ik nu al ruim 75 adpacks en verdien ik gemiddeld dus al ruim $ 30,– per dag en dit loopt steeds sneller op. Omdat je steeds sneller $ 50,– bijmekaar hebt om te investeren in een nieuwe adpack.  Ook heb ik al wat geld geinvesteerd in de Matrix en in de Futurocoins. 2 andere verdienmodellen van Futurenet.

Momenteel heb ik ook al een klein team opgebouwd met mensen die stuk voor stuk net zo enthousiast zijn als ik. En ik zou dit team graag uitbreiden met mensen die gemotiveerd zijn om met Futurenet  aan de slag te gaan.

Schrijf jij je in via mijn inschrijflink dan help ik je natuurlijk graag met opstarten. Heb je vragen kun je altijd bij mij terecht en zal ik proberen om je zo goed mogelijk op weg te helpen en je vragen te beantwoorden.

Verder maken wij deel uit van een heel leuk team, met een facebookgroep waar presentaties worden gegeven over de vele mogelijkheden die Futurenet te bieden heeft. Ook kun je hier met je vragen terecht waar ik geen antwoord op heb. Iedereen probeert hier mekaar te helpen. Dus als je je aansluit bij ons team kom je zeker in een warm bad.

Het voordeel van ons team is ook dat je, jouw eventuele toekomstige teamleden kunt toevoegen aan een andere besloten facebookgroep waarin presentaties worden gegeven. En er is een uitgebreide website voor leden waar je veel informatie kunt vinden.  Je wordt dus echt niet aan je lot overgelaten.

Op Futurenet kun je ook adverteren voor je eigen bedrijf of bijvoorbeeld producten verkopen van een ander netwerkmarketing bedrijf. Ik doe dat bijvoorbeeld met de Aloë Vera Producten van Forever Living.  Als je wilt kan ik je hier ook bij helpen Heb je nog vragen of wil je wat meer weten over de verdienmodellen van Futurenet neem dan gerust contact met mij op.

Sluit Menu
error: Content is protected !!