Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Persoonlijke groei

Online Geld Verdienen en meedoen met bijvoorbeeld Futurenet gaat niet alleen maar over geld verdienen. Natuurlijk is dat waarom we erin stappen en ermee beginnen. Maar als je eenmaal een goed Netwerkmarketing bedrijf hebt gevonden dan zul je ook merken dat het vooral gaat om persoonlijke groei. Want om echt succesvol te worden met Netwerkmarketing zul je anderen moeten gaan helpen om succesvol te worden. En wil je dit echt goed doen, dan moet je heel veel stappen nemen. En soms uit je comfortzone en dat is niet altijd gemakkelijk.

Afwijzing

Een van de eerste dingen waar je als je begint met netwerkmarketing vaak mee te dealen hebt is afwijzing. En dat is verrekte moeilijk en ook de reden dat veel mensen na een tijdje afhaken. Want bij afwijzing komt vaak een hoop oude pijn naar boven drijven. leren omgaan met afwijzing
Want afwijzing en het idee om niet goed genoeg te zijn is een item dat bij veel mensen op de achtergrond sluimert. Zo ook bij mij.

Dingen die in mijn jeugd gebeurt zijn zoals bijvoorbeeld het gepest zijn op school in combinatie met mijn hooggevoeligheid hebben ervoor gezorgd dat ik het gevoel heb dat ik mijzelf constant moet bewijzen. En elke afwijzing komt daardoor wederom keihard binnen.

Maar ja, als dat me ervan blijft weerhouden om te doen wat ik leuk vind. Om succesvol te worden en online geld te verdienen. Dan kom ik natuurlijk geen stap verder. Dus dealen met afwijzing, er boven staan en verdergaan, weten dat wat je te bieden hebt gewoon een retegoed concept is. En dat de afwijzing meer zegt over de ander dan over jouw product/dienst. Dus volhouden en doorgaan. Dat is de enige manier om ervoor te zorgen dat het werkt. En stapje voor stapje zul je zien dat je de angst voor afwijzing gaat overwinnen. En dat je  meer zelfvertrouwen gaat krijgen.
Een stukje persoonlijke groei. Hoe mooi is dat.

Loslaten van beperkende overtuigingen

De volgende stap die je gaat nemen in jouw persoonlijke groei is het loslaten van beperkende overtuigingen. Als je serieus met netwerkmarketing aan de slag gaat, dan ga je, je mindset veranderen. We gaan uitzoeken welke gedachten spelen er allemaal in je hoofd waardoor jij nog niet bereikt hebt wat je wilt bereiken. Wat zeg jij allemaal tegen jezelf. Luister maar eens naar dat stemmetje in je hoofd.

  • Ik durf mensen niet aan te spreken
  • Ik kan mensen niet overtuigen
  • Mensen luisteren toch niet naar mij
  • Zou dit echt werken
  • Het werkt voor iedereen maar niet voor mij
  • De producten zijn eigenlijk veel te duur
  • Ik ben het niet waard om veel geld te verdienen
  • Succes is niet voor mij weggelegd
  • Ik ben geen leider

Wat speelt er allemaal in jouw hoofd, wat houd jouw tegen om succesvol te worden en te bereiken wat je wilt bereiken. Je gaat leren dat deze overtuigingen je echt niet verder helpen. Dus je gaat ze los laten  en leert te geloven in jezelf. En ook dat is weer een stukje in je persoonlijke groei wat je gaat bereiken.

Mijn Waarom

Nu denk je misschien, ja dat weet ik allemaal en dat heb ik al zo vaak gehoord. Maar waarom zou het mij deze keer wel lukken.
Als ik naar mezelf kijk dan zie ik dat mijn WAAROM op een gegeven moment te sterk was. De reden dat ik graag wilde slagen was omdat ik mijn betaalde baan zo ontzettend beu was. En ik het echt niet zag zitten om tot mijn 68e voor een baas te moeten werken. Ik had dromen en plannen voor na mijn pensioen. Maar ik merkte dat mijn pensioenleeftijd steeds verder opgeschoven werd. Tijd dus om het heft in eigen hand te gaan nemen.

Een team opbouwen bij Forever Living was mij tot nu toe niet gelukt. Waar ik eerst met gemak de producten kon verkopen liep dat ook ontzettend terug. En toen kwam Futurenet op mijn pad. Wat mij het meeste aantrok in dit concept was het feit dat je geen team nodig hebt om resultaten te behalen. Je kunt het ook alleen. Met slechts 10 minuutjes klikken per dag en een investering van slechts € 450,– is het mogelijk om binnen enkele jaren een inkomen op te bouwen van € 2000,– pm. Genoeg voor mij om mijn baan aan de wilgen te hangen. Dus ik hoefde niet lang na te denken.Persoonlijke en financiele groei

Ondanks dat ik voornemens was om het alleen te doen, had ik echter al snel een paar mensen gevonden die dit concept ook wel zagen zitten. Kwam het door mijn enthousiasme of gewoon omdat het zo’n goed concept is. Ik weet het niet. Maar het werkt wel motiverend als je ziet dat met een team het nog veel sneller gaat. En het is ook fijn om mensen op weg te mogen helpen en te zien dat het hun ook lukt.

Momenteel zijn we met ons team met een 90 daagse challenge begonnen. Een 90 daags coachings programma waarin persoonlijke groei hoog in het vaandel staat. En waarin we met ons team zeker grote stappen gaan maken. Dus naast geld verdienen brengt Futurenet mij zeker nog heel veel meer.

En wat is jouw waarom?  En ben je bereid daarvoor uit je comfort zone te komen? Stapje voor stapje te werken aan jouw persoonlijke groei?  Dan kan ik je zeker op weg helpen.  Of wil je gewoon lekker op je gemak een beetje klikken en zie je wel wanneer je je doel bereikt, want ook dat kan natuurlijk. Ook dan kom je er, alleen duurt het dan iets langer.

Denk jij nu Dat lijkt me wel wat Schrijf je dan vandaag nog in    –    Bekijk één van de presentaties of neem even Contact met mij op. Ik help je graag op weg.

 

 

 

 

 

Sluit Menu
error: Content is protected !!