Wil jij graag vanuit huis een online basisinkomen genereren neem dan contact op voor meer informatie. ------------------------------- BELANGRIJK, LEES ALTIJD EERST ONZE DISCLAIMER

Verdere ervaringen met Futurenet.

Inmiddels zijn we weer een maandje verder dus tijd om mijn verdere ervaringen met futurenet weer met jullie te delen. Vandaag op 30-11-2018 heb ik 88 adpacks bij mekaar gespaard en een commissie van $ 3.709,93 . Ik hoop voor het einde van het jaar de magische grens van 100 adpacks te halen en dat gaat  zeker lukken.

Laat je geld groeien met Futurenet Adpro

Futurenet Adpro is het ideale platform om je geld te laten groeien. Daar ben ik inmiddels wel van overtuigd. Vandaar dat ik mijn verdere ervaringen met Futurenet hier graag regelmatig met jullie deel. Open en eerlijk met een inkijkje in mijn verdiensten.

Op de onderstaande afbeelding zie je weer mijn status op dit moment. En als je vervolgens weer terugkijkt naar de status van de 29-10-2018 dus een maand geleden zie je dat ik er ondertussen weer 21 adpacks bij heb waardoor ik dus iedere dag ook weer meer commissie verdien en dus steeds sneller een nieuwe adpack kan aanschaffen.

verdere ervaringen met Futurenet

 

Inmiddels zijn er echter ook een aantal adpacks vervallen want zodra een adpack $ 60,– heeft opgebracht vervalt ie. En de eerste adpacks hebben inmiddels hun geld opgebracht. Dus vanaf nu valt er met regelmaat natuurlijk ook een adpack af.  Maar je ziet dat ondanks dat het aantal adpacks toch harder groeit als dat ze vervallen. En dit komt doordat je steeds sneller een nieuwe adpack kunt kopen. Ik kan nu bijna dagelijks een nieuwe adpack kopen. De ene dag s’ochtends en de andere dag s’avonds. Dus zo om de 1,5 dag zeg maar. Dus dan loopt het best snel op.

Ik zou me nu natuurlijk ook een leuk extraatje kunnen laten uitbetalen door even niet te herinvesteren, er zijn andere deelnemers die dit regelmatig doen. Maar zelf kies ik hier nog niet voor want zoals je weet is mijn doel zo snel mogelijk naar de 1000 adpacks en zo een maandelijks inkomen van € 2000,– per maand eruit te halen. Dus ik spaar voorlopig nog even lekker verder.

De groei van Futurenet

In mijn verdere ervaringen met Futurenet spelen natuurlijk ook wat strubbelingen mee. Want Futurenet is door zijn snelle groei inmiddels ook wel een beetje uit zijn jasje gegroeid. En dit was te merken aan de snelheid van de site. Regelmatig hadden ik en mijn teamleden toch wel wat moeite met inloggen, waardoor het klikken vaak wat meer tijd in beslag nam als de beloofde 5 minuten. Maar gelukkig is Futurenet nu hard aan het werken om dit te verbeteren. Er komt namelijk een nieuwe versie van Futurenet adpro. Op een beter en sneller platform wat op dezelfde manier opgebouwd gaat worden als bijvoorbeeld Netflix, Amazon en Zalando. Hierdoor kunnen ze als community groeien en loopt alles weer op rolletjes.

Verdere ervaringen met Futurenet

Het leuke van Futurenet is ook dat ze verschillende verdienmodellen hebben waar je aan kunt meedoen. En als je eenmaal een team hebt opgebouwd dit team met je meegaat in alle verdienmodellen. Dit vind je bij geen enkel ander netwerkmarketing systeem.  Inmiddels hebben Laat je geld groeienwe als tweede verdienmodel de Matrix. Waarin iedereen die meedoet met de adpro uiteindelijk in komt en waarmee je op termijn een passief inkomen mee gaat verdienen. En natuurlijk de Futurocoin, een crypocurrency waarvan de verwachtingen hoog gespannen zijn.  En volgend jaar worden er nog een aantal nieuwe verdienmodellen geïntroduceerd. Dus er is altijd wat nieuws te ontdekken bij Futurenet.

Naast geld verdienen zet Futurenet zich ook in voor een betere wereld. Dat blijkt maar weer uit de samenwerking die de Futurenet foundation  is aangegaan met Iimsam en de verenigde naties. Het belangrijkste doel van deze samenwerking is om kanker te bestrijden en het wereldwijde probleem van ondervoeding aan te pakken.

Gratis geld verdienen met Futurenet

Naast de verdienmodellen waar toch een kleine investering vereist is om geld te kunnen verdienen heeft Futurenet nu ook een verdienmodel geïntroduceerd waarmee je gratis wat geld kunt verdienen. De Bannersapp.
Met de bannersapp verdien je geld door het unlocken van je telefoon. Momenteel alleen nog beschikbaar voor Android. De verdiensten hierin zijn natuurlijk niet echt spectaculair. Maximaal $ 5,– pw.  En je kunt het laten uitbetalen in futurocoin zodra je de $ 20,– hebt bereikt.

Het is een leuke eerste kennismaking met Futurenet. Je kunt met de Bannersapp ook heel gemakkelijk je vrienden uitnodigen en samen verdien je zo nog meer. Je verdiensten kunnen dan toch lekker oplopen. Dus wil je kennismaken met Futurenet maar niet investeren in adpacks. Schrijf je dan nu in bij Futurenet  en download de bannersapp in de playstore. Log in met je username en wachtwoord die je hebt doorgegeven bij de inschrijving en begin met geld verdienen iedere keer bij het unlocken van je telefoon.

Wil jij meer weten over Futurenet en alle mogelijkheden schrijf je dan vandaag meld je aan voor het zien van één van de presentaties of neem even contact met mij op.

Gratis geld verdienen met de Bannersapp

 

 

 

 

 

 

 

 

Sluit Menu
error: Content is protected !!